Nedeljom idealna, radnim danima idealna.
Pitate se zašto?
Zato što je potrebno ubedljivo ali provereno manje vremena za kuvanje pileće supe i to one prave...ezultat je iskreno rečeno-nisam se tome nadala.
Jer u moru lonaca, šerpica i lončića kod ovog Lupo Ekspres Lonca je zaista ali zaista vrhunski pripremljeno jelo i zaista za upola vremena.
Polako počnjem da ga zovem svojim najboljim prijateljem i loncem 21. veka.
Pileća supa
Potrebno je:
Piletina-bataci ili sitnice
malo graška
zeleni
dve šargarepe
2l vode
kašikica začina c
Priprema:
Sve staviti u lonac, sargarepicu sam samo iseckala na krugove.
Naliti vode i na tasteru namestiti na SOUP-Supu.
Kada se supa skuvala dodala sam rezance i poklopila ponovo.
Tako sam ostavila 5 minuta uz povremeno mesanje.
Ovo je u stvari bila jedna proletnja supica u koju možete staviti šta god želite.
Zbog lakšeg serviranja preporučujem da se povrće ukoliko nije sitno isecka pre kuvanja.
Enjoy uz LUPO!!!
Ekspres lonac nema, ali mi suopa izgleda fantastična i obožavamo je.Prijatno:))
ОдговориИзбриши